• 0226 381574
  • Meester Bollplein 7, 1754 KK Burgerbrug
  • info@pontcivielen.nl

Jaarmarkt

Op zondag 21 juli 2019 zal voor de 34ste maal de Jaarmarkt georganiseerd worden door C.V. de Pontcivielen. Deze jaarlijks terugkerende markt welke ook wel bekend staat als de Kalverstraat van de gem. Schagen, telt ook dit jaar weer een groot aantal kramen (±40) met een grote verscheidenheid aan aangeboden marktwaar. Dit varieert van nieuw tot gebruikt en van oud Hollandse snoep tot ijskoude limonade drankjes. Er zal dan ook zeker voor elk wat wils zijn op deze 34ste editie.

Dit jaar zal de markt in het thema staan van een Boerenmarkt, gedurende de dag zullen er diverse oude boeren gebruiken tentoongesteld worden zoals groenteveilingen, bijbehorende kledendracht, ect, etc.

Er is vermaak voor groot en klein, Gezellige terrassen, live muziek, brandweer demonstraties, goede doelen loterijen, etc. etc.

De jaarmarkt is van 09:30 uur tot 16:00 uur en vind plaats op de Burgerweg en Grote sloot te Burgerbrug.

Uw plaats op de markt bemachtigen kan doormiddel van een keuze uit onderstaande kraam of grondplaats, een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Wenst u nog meer informatie omtrent de jaarmarkt verzoeken wij u contact met ons op te nemen middels het contactformulier

Alle 4 resultaten